Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 450 g | Jack cheese, cut in strips |
1 Dose | 4 oz green chiles, seeded |
4 | eggs |
1/3 Tasse | milk |
1/2 Tasse | flour |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1 Tasse | cheddar sharp, grated |
1 Dose | Marinara sauce |
| Pitted ripe olives(garnish) |
Stuff chilies w/jack cheese. Arrange chilies side-by-side in greased shallow 1 1/2 qt. Baking dish.
Beet eggs until thick and foamy, add milk, flour and baking powder - blend.
Pour egg batter over chiles - cover all chiles with batter. Sprinkle with cheddar cheese. Bake uncovered @ 375 30 minutes or until set. Serve with heated marinara sauce and olives.
until popped and brown. Then peeled and seeded.
I also increased the recipe by half. Very good.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |