Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chiles Rellenos Casserole with Marinara
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gJack cheese, cut in strips
1 Dose4 oz green chiles, seeded
eggs
1/3 Tassemilk
1/2 Tasseflour
1/2 Teelöffelbaking powder
1 Tassecheddar sharp, grated
1 DoseMarinara sauce
 Pitted ripe olives(garnish)
die Zubereitung:

Stuff chilies w/jack cheese. Arrange chilies side-by-side in greased shallow 1 1/2 qt. Baking dish.

Beet eggs until thick and foamy, add milk, flour and baking powder - blend.

Pour egg batter over chiles - cover all chiles with batter. Sprinkle with cheddar cheese. Bake uncovered @ 375 30 minutes or until set. Serve with heated marinara sauce and olives.

until popped and brown. Then peeled and seeded.

I also increased the recipe by half. Very good.


Anmerkungen zum Rezept:
keine