Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | cloves garlic |
2 Esslöffel | salad oil |
1/4 Tasse | Tarragon-Flavored Wine |
| vinegar |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | sugar |
1/2 Teelöffel | dill dried weed |
1 x ca. 450 g | Potatoes |
2 | green onions |
3 | Radishes |
2 | eggs hard-cooked |
1/3 Tasse | mayonnaise |
| parsley |
Split garlic and let stand in salad oil about 10 minutes, then discard the garlic. To the oil, add the vinegar, salt, sugar, and dill weed. Peel the potatoes and cut into 1/2 inch cubes. Pour dressing over potatoes, mix, cover, and chill for several hours. At serving time, mix into the salad the rest of the ingredients. Makes 4 to 6 servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |