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1 Tasse | Jicama -- peeled and |
| Julienned |
1 Tasse | Watercress chopped |
3 Tasse | Torn red leaf lettuce |
1/2 Tasse | radishes sliced |
2 Esslöffel | lime juice |
1/4 Tasse | Tarragon vinegar |
1 Esslöffel | honey |
1/2 Tasse | Soft tofu |
1 Teelöffel | olive oil |
1 Teelöffel | Low-sodium soy or tamari |
| Sauce |
1 Esslöffel | Stone-ground mustard |
2 Teelöffel | parsley minced |
1/2 Teelöffel | thyme fresh, chopped |
1/2 Teelöffel | basil minced, fresh |
1. In a large salad bowl, toss together jicama, watercress, lettuce, and radishes.
2. In a blender puree lime juice, vinegar, honey, tofu, oil, and soy sauce until creamy. Stir in mustard, parsley, thyme, and basil, and pour over salad. Toss well and serve.
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Anmerkungen zum Rezept:
keine |