Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Vegetable Gumbo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonion chopped
2 EsslöffelBroth for sautee, have more on hand to add
2 TasseThinly sliced carrots (I like 'em)
1 2/3 Tassebrown rice
Thinly sliced medium zucchini, about 1 and 1/2 cups
Thinly sliced yellow medium squash, same as zucc
1 TasseFresh or frozen yellow corn or more if you like
Yukon Gold potatoes, sliced thin
 Chopped medium red bell pepper
1 Teelöffelsalt
4 TasseVegetable broth
1 Dose(15 oz) garbanzo beans
1 1/2 Teelöffelbasil leaves dried
1 1/2 Teelöffelthyme
die Zubereitung:

Cook onions and carrots in 2 tablespoons of the vegetable broth over medium to low heat in stockpot for about five minutes - adding more broth to prevent sticking, until onions are crisp-tender. Add brown rice and the 4 cups of vegetable broth, simmer for 20 minutes. Add remaining ingredients and more water if necessary, and simmer until vegetables are tender, about 15 minutes.

<susan. J.mcgee@ArthurAndersen. Com> on 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine