Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | sugar |
1/3 Tasse | Corn syrup; light |
1/3 Esslöffel | Margarine softened |
2 | egg whites |
1/2 Teelöffel | Orange peel; grated, optional |
1 1/4 Tasse | Quaker oat bran hot cereal; uncooked |
1 Tasse | all-purpose flour |
1 Tasse | Oats; rolled (cooked), quick/ old fashioned |
1/2 Teelöffel | Baking soda |
1/2 Tasse | raisins |
1. Heat oven to 350 F.
2. Beat sugar, corn syrup, and margarine until light and fluffy.
3. Add egg whites and orange peel and beat until will blended.
4. Gradually add combined oat bran, flour, oats, and baking soda, mixing well.
5. Stir in raisins.
6. Drop by scant 1/4 cups onto ungreased cookie sheet; gently press into 3-inch circles.
7. Bake 14-16 minutes or until light golden brown. Cool 1 min. On cookie sheet. **Can be frozen: thaw in microwave on high for about 30 seconds.
From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |