Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Cholent
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseLima beans
Lamb shanks
Onions sliced
3 Esslöffeloil
cloves garlic minced
 salt
 pepper
1/2 Teelöffelginger
 water
die Zubereitung:

Soak the beans overnight in water to cover. Bring to a boil and cook 30 minutes. Drain. Brown the lamb and onions in the oil. Add the garlic, seasonings and water. Cover and cook over low heat for 2 1/2 hours or until lamb and beans become tender. Add a little more water and place in low oven.

<sdkerman@hevanet. Com> on Feb 21, 97.


Anmerkungen zum Rezept:
keine