Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nutty Chicken Breasts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
1/2 Tassecornstarch
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1 1/2 Esslöffelwhite wine dry
egg whites
1 1/2 TasseFinely chopped almonds; or walnuts, peanuts,
 peanut oil for frying
die Zubereitung:

Bone chicken breasts. Slice into thin slices (easier to do if boneless chicken breasts have been partially frozen). Mix corn starch, salt and sugar. Add wine and mix thoroughly.

Beat egg white lightly and add gradulally, stirring constantly into the cornstarch mixture. Spread chopped nuts on a flat working surface. Dip thin slices of chicken into cornstarch mixture and coat both sides with nuts. Set aside until all chicken slices are prepared.

In deep fry pan heat oil until hot. Add chickdn and cook very quickly. Do not overcook, just barely golden brown. Drain and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine