Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Bean and Potato Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
Or 3 medium potatoes; peel and chop
2 TasseCooked beans (we like pinto; red, or black in this, and I include a little cooking liquid)
1 grossOnion chopped
 Several cloves garlic; minced (or use powder)
1 Dose(16 oz) stewed or whole tomatoes
1 Esslöffel(or more) chili powder
2 Teelöffelground cumin
1 Teelöffeloregano
1 EsslöffelChopped pickled jalapeno slices; (optional)
1/4 TasseBulgur wheat
 Salt and pepper as required
die Zubereitung:

Place in pot. Cook until spuds are tender.

Add frozen corn, or canned hominey or whatever sounds good.


Anmerkungen zum Rezept:
keine