Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Pate with Onion-Fruit Marmalade
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLiver sausage
2 EsslöffelOnion, green, finely chopped
2 EsslöffelParsley minced
2 EsslöffelWalnuts or pine nuts,
 Coarsely chopped
4 TeelöffelBrandy
4 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 TeelöffelThyme leaves, dried
1/4 TeelöffelPepper freshly ground
1/4 TeelöffelNutmeg ground
24 Bread, French, thin slices,
 Toasted
 Parsley minced
Onion-Fruit Marmalade
1 1/2 Teelöffelolive oil
3 Esslöffelonion finely chopped
1/4 TasseApricots, dried, chopped
1/4 Tasseorange juice fresh
2 EsslöffelRaisins chopped
2 Esslöffelsherry sweet
2 TeelöffelLemon juice fresh
1 TeelöffelLemon rind grated
1 TeelöffelOrange rind grated
1/3 TassePreserves, blackberry or
 Other berry
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In bowl, combine liverwurst, green onion, parsley, walnuts, brandy, Worcestershire sauce, thyme, pepper and nutmeg. Refrigerate at least 1 hour.

In small skillet, heat oil over medium heat; quickly saute onion. Cover, reduce heat to low and cook onion for 10 minutes. (It shouldn't brown). Meanwhile, in small saucepan, combine apricots, orange juice, raisins, sherry, lemon juice, lemon rind and orange rind. Cover and simmer 15 minutes over medium-low heat. Remove from heat; add onion, blackberry preserves and pepper. Cool.

Spread about 1 tablespoon pate on each toasted bread slice. Top each with heaping teaspoon marmalade. Garnish with minced parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine