Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Liver sausage |
2 Esslöffel | Onion, green, finely chopped |
2 Esslöffel | Parsley minced |
2 Esslöffel | Walnuts or pine nuts, |
| Coarsely chopped |
4 Teelöffel | Brandy |
4 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Teelöffel | Thyme leaves, dried |
1/4 Teelöffel | Pepper freshly ground |
1/4 Teelöffel | Nutmeg ground |
24 | Bread, French, thin slices, |
| Toasted |
| Parsley minced |
1 1/2 Teelöffel | olive oil |
3 Esslöffel | onion finely chopped |
1/4 Tasse | Apricots, dried, chopped |
1/4 Tasse | orange juice fresh |
2 Esslöffel | Raisins chopped |
2 Esslöffel | sherry sweet |
2 Teelöffel | Lemon juice fresh |
1 Teelöffel | Lemon rind grated |
1 Teelöffel | Orange rind grated |
1/3 Tasse | Preserves, blackberry or |
| Other berry |
| salt |
| pepper |
In bowl, combine liverwurst, green onion, parsley, walnuts, brandy, Worcestershire sauce, thyme, pepper and nutmeg. Refrigerate at least 1 hour.
In small skillet, heat oil over medium heat; quickly saute onion. Cover, reduce heat to low and cook onion for 10 minutes. (It shouldn't brown). Meanwhile, in small saucepan, combine apricots, orange juice, raisins, sherry, lemon juice, lemon rind and orange rind. Cover and simmer 15 minutes over medium-low heat. Remove from heat; add onion, blackberry preserves and pepper. Cool.
Spread about 1 tablespoon pate on each toasted bread slice. Top each with heaping teaspoon marmalade. Garnish with minced parsley.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |