Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Rosemary Steaks
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef tenderloin steaks, (4-ounce) (1 inch thick)
 Vegetable cooking spray
1/4 Teelöffelolive oil
1/4 TassePear nectar
3/4 Teelöffelall-purpose flour
1/4 TeelöffelDried rosemary, crushed
1/8 Teelöffelsalt
1/3 TasseEvaporated skimmed milk
1 Teelöffelwhite wine vinegar
1 mittelRed or green pear, sliced
 Fresh rosemary sprigs, (optional)
die Zubereitung:

Trim fat from steaks. Coat a medium nonstick skillet with cooking spray; add oil. Place over medium-high heat until hot. Add steaks, and cook 2-1/2 minutes, turning to brown all sides. Reduce heat to low; add nectar. Cover and simmer for 10 minutes or until steaks are done. Remove steaks from skillet; set aside, and keep warm.

Combine flour, rosemary, and salt in a bowl. Gradually add milk and vinegar, stirring with a wire whisk until blended; add to skillet. Bring to a boil, and cook 30 seconds or until thickened, stirring constantly. Yield: 2 servings.

Per serving: 742 Calories; 53g Fat (64% calories from fat); 44g Protein; 22g Carbohydrate; 161mg Cholesterol; 291mg Sodium

sauce. Arrange pear slices to the side.


Anmerkungen zum Rezept:
keine