Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ravioli with Broccoli Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic chopped
 salt
 pepper
1/4 Tassered Pepper Flakes dried
1 Tasseheavy cream
1 1/2 x ca. 450 gBroccoli
3/4 TasseGrated Parmesan Cheese *
15 x ca. 30 gFrozen Ricotta Ravioli
die Zubereitung:

* Substitute Romano Cheese if desired Heat oil in medium saucepan. Add garlic, salt, pepper and red pepper. Saute until garlic is lightly browned, 5-7 mins. Add cream; cook 20 min. To thicken, stirring occasionally. Meanwhile, cut broccoli into 1-1/2" flowerettes. Place in separate pan, cover with water and cook until tender, drain and set aside. Add cheese to sauce mixture, stir to blend. Prepare broccoli as directed, drain. Add broccoli to sauce and pour over ravioli.


Anmerkungen zum Rezept:
keine