Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Snapper (Mf)
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 olive oil
Red snapper filets; 6 oz, scaled but skin on
1 grossTomato
 Or 2 plum tomatoes; cut into 1/4inch thick slices
 salt
 pepper
 Fresh basil or mint leaves or dill leaves
die Zubereitung:

Preheat the oven to 450 degrees. Tear 2 pieces of parchment or aluminum foil, about 12-inch square.

Drizzle some olive oil in center of each square and spread with your fingers. Set the filets, skin side down, over the olive oil in the foil and season with salt and pepper. Drizzle more olive oil over fish, then top with tomatoes and then fresh herbs. Drizzle drops more olive oil and season with salt and pepper.

Wrap, deli style. Set package on a baking dish or sheet and bake for 30 minutes or until tender.

While snapper is cooking, make orange rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine