Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon Fillets with Balsamic Onions
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
24 x ca. 30 gSalmon fillets -- 4-6 oz.
 Fillets
2 mittelOnions thinly sliced
Jalapeno pepper -- seeded, Minced
Plums -- ripe, pitted, Diced
2 Esslöffelbalsamic vinegar
die Zubereitung:

Preheat oven to 450 degrees. In large skillet, over high heat, cook salmon fillets 2 minutes each side or until well browned. With spatula, carefully transfer fillets to jelly-roll pan. Set aside. With paper towels, wipe out skillet. Add onions; over medium-high heat, stir-fry 5 minutes or until caramelized. Add jalapeno, plums, 1/2 teaspoon salt, 1/4 teaspoon pepper, the vinegar and 1 tablespoon of water. Cook 2 to 3 minutes or until onions are tender. While onions cook, bake salmon 3 to 4 minutes or just until cooked through. Serve over onion mixture.


Anmerkungen zum Rezept:
keine