Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (16-oz) salmon; and liquid |
| milk |
1 | egg beaten |
1 1/2 Tasse | bread crumbs soft |
2 Teelöffel | lemon juice |
1 Teelöffel | onion chopped |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
Drain liquid from salmon and add enough milk to make 3/4 cup. Flake salmon, removing bones and skin. Blend in rest of ingredients. Spoon lightly into greased 1-quart baking dish. Bake at 350 for 45 minutes. Serve with lemon wedges.
Mrs Paul Garner (Alice)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |