Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon Loaf #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(16-oz) salmon; and liquid
 milk
egg beaten
1 1/2 Tassebread crumbs soft
2 Teelöffellemon juice
1 Teelöffelonion chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Drain liquid from salmon and add enough milk to make 3/4 cup. Flake salmon, removing bones and skin. Blend in rest of ingredients. Spoon lightly into greased 1-quart baking dish. Bake at 350 for 45 minutes. Serve with lemon wedges.

Mrs Paul Garner (Alice)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine