Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Rabbit with Bacon and Sour Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Young rabbit
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffelpepper ground
Or 6 rather thick slices
 bacon
1/2 TasseChicken or beef stock
1 Tassesour cream
2 Esslöffelparsley chopped
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Cut the rabbit in serving pieces. Shake the pieces well in a plastic bag with the seasoned flour. Saute the bacon until just crisp. Remove & keep it warm wrapped in absorbent paper. Heat the bacon fat & brown the rabbit pieces in the fat on both sides. Reduce the heat & add the stock. Cover the pan & simmer 10 to 15 minutes, or until the rabbit is tender. Transfer to a hot platter & skim off all but 2 Tbls. Of fat from the pan. Add the sour cream, chopped parsley, & salt. Stir over med heat till well mixed & heated through, but do not let it boil. Spoon the sauce around the rabbit & serve with mashed potatoes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine