Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sloppy Joes
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelsalt
1 x ca. 450 g85% lean beef; ground twice;
1/4 Tasseonion finely chopped
3/4 TasseCelery with leaves; finely chopped
1/4 Tassegreen pepper chopped
1/2 TeelöffelLemon rind grated
1/4 TasseCatup;
3/4 Tassebeef broth
1/2 Teelöffelmustard dry
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Add salt to meat. Turn into a large dry, cold frying pan. Stir over medium heat with a large kitchen fork (not a spoon) until meat changes color all over, pouring off any liquid fat as it collects. Add onion, celery, and green pepper. Stir and cook 1-2 minutes. Combine all remaining ingredients; add to meat and mix well. Bring to a boil, cover, reduce heat to low, and let simmer gently for 15-20 minutes, stirring fredquently, until cooked and well mixed.

Food Exchanges per serving: 2 Medium-Fat Meat Exchanges + 1 Vegetable Exchange. When served on Whole Hamburger Bun, Add 2 Starch Exchanges; Cal: 165; Cho: 4g; Pro: 15g; Fat: 9g; Sod: 589; Cho: 47mg; Low-sodium diets: Omit salt. Use low-sodium catup and unsalted beef broth,

Hess, R.D., M.S, and Katharine Middleton Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master.


Anmerkungen zum Rezept:
keine