Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
St Louis Toasted Ravioli
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmilk
1 grossEgg lightly beaten
3/4 TasseDry Italian-seasoned breadcrumbs
1/2 TeelöffelSalt optional
1/2 Packung(27.5 oz) frozen cheese-filled ravioli; thawed
 vegetable oil
 parmesan grated
 Spaghetti sauce or pizza sauce
die Zubereitung:

Combine milk and egg in a small bowl. Place breadcrumbs and salt in a shallow bowl. Dip ravioli in milk mixture, and coat with breadcrumbs.

Pour oil to a depth of 2 inches in a Dutch oven; heat to 350 F.

Fry ravioli, a few at a time, 1 minute on each side or until golden. Drain on paper towels.

Sprinkle with Parmesan cheese and serve immediately with warm spaghetti or pizza sauce. Yield: about 2 dozen appetizers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine