Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apricot Kugel
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseApricot halves in syrup
30 x ca. 30 gDrained
1 x ca. 450 gNoodles
eggs
1 Tassesugar
margarine stick
1 Prisecinnamon
die Zubereitung:

1. Boil and drain noodles.

2. Melt the margarine in a 9 x 13 inch pan at 350 degrees.

3. Blend the apricots, eggs and sugar together.

4. Put the boiled noodles into the pan and mix with the melted margarine.

5. Pour the apricot mixture over the noodles and mix well.

6. Lightly sprinkle cinnamon over the mixture; bake for 1 hour at 350 degrees.

7. Cut into squares and remove from the pan with a spatula.

~0600


Anmerkungen zum Rezept:
keine