Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Med. Zucchini |
2 Esslöffel | butter or margarine |
1/4 Tasse | Grated Parmesian Cheese |
1/4 Teelöffel | salt |
3 | green onions sliced |
1 | Slice Bread, Cubed |
1 | Med Tomato, Chopped |
| Dash Pepper |
Cut zucchini lengthwise in halves. Scoop out pulp, leaving 1/4-inch wall; chop pulp and reserve. Place zucchini shells cut sides down in dish.
Cover loosely and microwave on high (100%) until crisp tender, about 5 to 6 minutes.
Cover and microwave reserved pulp, the onions and margarine in a 1 1/2-qt casserole or bowl on high (100%) until tender, 6 to 7 minutes. Stir in bread cubes, cheese, tomato, salt and pepper.
Turn zucchini shell cut sides up; spoon mixture into shells. Cover loosely and microwave on high (100%) until hot, 2 to 3 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |