Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tacos in Pasta Shells
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gground beef
3 x ca. 30 gCream cheese with chives
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelchilli powder
18 Jumbo pasta shells
2 EsslöffelButter melted
1 TasseTaco sauce
1 TasseCheddar cheese shredded
1 TasseMonterey jack cheese; shred
1 1/2 TasseTortilla chips crushed
1 Tassedairy sour cream
green onions chopped
 Leaf lettuce (optional)
die Zubereitung:

Cook, rinse and drain pasta shells. Cut cream cheese into cubes. Cook beef in a large skillet over medium high heat until brown, stirring to separate meat; drain fat. Reduce heat to medium low. Add cream cheese, , salt and chili powder; simmer 5 minutes. Toss shells with butter; fill with beef mixture. Arrange shells in buttered 13x9" pan. Pour taco sauce over each shell. Cover with foil. Bake in preheated 350~ oven 15 minutes. Uncover; top with cheddar cheese, monterey jack cheese and chips. Bake 15 minutes more or until bubbly. Top with sour cream and onions.

Garnish with lettuce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine