Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tiger Butter
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 *Ingredients:*
1 x ca. 450 gwhite chocolate
Jar chunky peanut butter (12-oz)
1 x ca. 450 gSemisweet chocolate, melted
die Zubereitung:

Combine white chocolate and peanut buter in top of a double boiler; bring water to a boil. Reduce heat to low, and cook until chocolate and peanut butter melt, stirring constantly. Spread mixture onto a waxed paper-lined 15x10x1-inch jellyroll pan. Pour semi-sweet chocolate over peanut butter mixture, and swirl through with a knife. Chill until firm.

Cut into 1-1/2x1-inch pieces. Store in refrigerator.

Yields about 6 dozen pieces.


Anmerkungen zum Rezept:
keine