Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tofu Provencal Club Sandwich
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1/4 Tasselemon juice
1/2 TasseVegetable bouillon
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
cloves garlic minced
1 EsslöffelFresh herbs, chopped (thyme, marjoram, -Or oregano)
1/4 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gReduced-fat tofu; drained
Red bell pepper sliced in rings
Yellow bell pepper sliced in rings
Red onion; sliced in rings
1 BundArugula or red leaf lettuce
Loaf French bread (whole wheat)
Basil Mayonnaise
1/2 TasseReduced-fat mayonnaise Or- tofu mayonnaise
1/4 Tassebasil fresh
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

To make marinade, combine olive oil, lemon juice, bouillon, Worcestershire sauce, garlic, herbs and black pepper in a shallow baking dish.

Slice tofu lengthwise into four steaks. Add tofu, peppers and onion to marinade. Set aside 15 minutes. Turn tofu and vegetables occasionally to coat with marinade.

Combine mayonnaise, basil, garlic and pepper in a blender or food processor and puree until smooth. Refrigerate until serving time. >>> Continued to next message

* Slmr 2.1a * Prunes give you a run for your money!

~- Maximus 2.01wb * Origin: The Messhall, [Calgary, Alberta] (1:134/73) ======================================================= =================== Bbs: DomTech Os/2 Date: 10-26-93 (23:30) Number: 216

Conf: (6) Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine