Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tortellini Stew with Autumn Vegetables
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
9 x ca. 30 gFresh tortellini (Contadinia
 Or something similar--Not
 Dried)
1 mittelOnion, sliced 1/8" thick
24 x ca. 30 gStewed tomatoes, undrained
1 1/2 Tassetomato juice
2 TasseGreen beans, cut (fresh or
 Frozen)
1/4 x ca. 450 gMushrooms thinly sliced
1 kleinPotato, cubed (unpeeled)
8 x ca. 30 gCorn, canned or frozen
Cloves garlic chopped
 (more, to taste)
2 Teelöffelbasilicum dried
1 Esslöffelmint dried
1 TasseFresh parsley sprigs
1/3 Tasse[soy] parmesan cheese, Grated
die Zubereitung:

Heat oil in large pot. Add tortellini and onion, brown over high heat, stirrin g often, 1-2 minutes or until tortellini is nicely brown. Add all remaining ingredients except parsley and parmesan. Stir and bring to a simmer over mediu m heat. Cover and cook 10-15 minutes or until vegetables are crisp but tender. Just before serving, stir in parsley. Sprinkle with parmesan.

Mmconv


Anmerkungen zum Rezept:
keine