Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tuna Lemon Pasta
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePasta shells ;cooked -- hot
1 DoseTuna (6 1/8 oz) -- drain and
 Flake
1/2 Tassechicken broth
1/4 TasseDry table wine
2 Esslöffellemon juice
1/2 TeelöffelLemon pepper seaoning
 Dried basil or dillw
1 EsslöffelScallions (green onion)
 Fin
 salt
 pepper
die Zubereitung:

1. In serving bowl combine shells with tuna 2. To prepare sauce, in a small saucepan combine all remaining ingredients except scallions, stirring until cornstarch is dissolved. 3. Bring sauce to a boil, stirring constantly. Continue to boil for 1 minute, stirring occasionally. Season with salt and pepper to taste. 4. Pour sauce over tuna and shells stir gently to coat. Sprinkle with scallions. Makes 2 servings Preparation and


Anmerkungen zum Rezept:
keine