Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Turkey Meat Loaf with Sun-Dried Tomatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Esslöffelolive oil
1 grossOnion chopped
Celery Stalks chopped
1 1/2 x ca. 450 gturkey ground
1 1/2 TasseFresh breadcrumbs made from soft white bread
2/3 TasseChopped drained oil-packed sun-dried tomatoes
1/2 Tassemilk
eggs
2 TeelöffelDried rubbed sage
2 Teelöffeloregano dried
2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelpepper ground
 ketchup
die Zubereitung:

A crowd-pleasing standard gets a makeover with ground turkey instead of beef; sautéed vegetables and sun-dried tomatoes add flavor. Round out the meat loaf with the mashed potatoes, some green beans and dinner rolls. Pour a dry white or light red wine.

Preheat oven to 375°F. Grease 9x5x3-inch glass loaf pan. Heat oil in heavy medium skillet over medium heat. Add onion; sauté 5 minutes. Add celery; sauté until vegetables are very tender, about 15 minutes longer. Transfer to large bowl.

Add all remaining ingredients except ketchup to vegetables in bowl. Mix thoroughly. Transfer to prepared pan. Bake 1 hour. Brush with ketchup and bake until thermometer inserted into center registers 165°F, about 15 minutes longer. Cool 5 minutes. Slice and serve.

6 servings


Anmerkungen zum Rezept:
keine