Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Minestrone Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonion chopped
Leek, white part only, Chopped
cloves garlic
1 Dose(28 oz) tomatoes, crushed
Red potatos, quartered
Carrots sliced
Celery stalk sliced
1/2 TasseBarley
1 1/2 TasseCorn
1 Tassepeas frozen
1 Dose(16 oz) white beans
 (drained)
1 Teelöffelbasil
Bayleaf
1 Esslöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Saute garlic, oniions and leek. Add tomatoes and one can water, potatos, celery and carrots and cook 25 minutes. Add barley and cook 10 minutes. Add remaining ingrediants and cook 20 minutes or until barley is done. Makes about 1 gallon.

Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections

SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine