Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Warm Goat Cheese Fondue
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelShallot minced
1 Esslöffelcorn oil
2 EsslöffelThyme, fresh, chopped
3/4 Tassewhipping cream
5 1/3 x ca. 30 ggoat cheese crumbled
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelPepper, cracked
die Zubereitung:

Cook shallot in oil in a large nonstick skillet until tender, stirring often; stir in chopped thyme and whipping cream. Bring to a boil, stirring constantly; remove from heat. Whisk in goat cheese, salt and pepper until smooth. Yeild about 1 1/2 cups

Per serving: 364 Calories; 33g Fat (82% calories from fat); 13g Protein; 4g Carbohydrate; 101mg Cholesterol; 415mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine