Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Watercress Soups the Old Manor House
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelLard
Slices bacon cut into pieces
onions minced
Potatoes
 Cut into cubes
4 Tassechicken stock
Bunches watercress
2 1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

In large saucepan heat lard over moderate heat and cook bacon until golden. Transferto plate. Add oion to pan and cook it stirring until softened. Add potatoes and cook for 3 minutes. Add bacon and stock, bring to boil over high heat and simmer for 15 minutes until potoatoes are tender. Add watercress, bring to boil and remove pan from heat. Puree in food processor in batches and transfer puree to saucepan. Stir in milk and slat and pepepr to taste and bring to simmer, stirring and ladle into heated bowls. Sept. L982 Gourmet format by Emilie rwsm05a


Anmerkungen zum Rezept:
keine