Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Orange Salad
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelZucchini thinly sliced
1 mittelOnion Thinly Sliced
1 Tassecelery chopped
16 x ca. 30 gGreen Beans, Canned
 Drained *
15 x ca. 30 gMandarin Oranges In Juice -- Drained
16 x ca. 30 gWax Beans, Canned -- drained
8 x ca. 30 gwaterchestnuts canned
 Sliced, drained
1 1/2 Tassesugar
1 Tassevinegar
1 Esslöffelwater
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In a large bowl, toss zucchini, onion and celery. Cover with boiling water; let stand for 1 hour. Drain, Add beans, oranges and water chestnuts. Combine remaining ingredients in a saucepan. Bring to a boil; =

boil for 1 minute. Pour over salad; cover and refrigerate 24 hours = before serving. Yield: 16-20 servings

* Editors note: Home-canned or fresh green and wax beans can be substituted for the purchased canned beans. Use 2 cups each, and if = using fresh beans, cook until crisp-tender before adding to salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine