Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ajam Bawang (Chicken with Onions)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken
20 Little onions
cloves garlic
100 MilliliterWater; up to 2
 oil
1/2 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelDjahe; (ginger powder)
Lomboks; (Spanish pepper)
3/4 TeelöffelLaos
5 Esslöffelvinegar
2 Esslöffelsoy sauce
 salt
die Zubereitung:

Cut the chicken in pieces and fry them in oil. Chop the garlic till finely, and mix them with the other herbs, without the lomboks. Cut these (the lomboks) in 2 pieces ( in the length) Add herbs, lomboks, onions, soysauce, salt, water and vinegar to the fried chicken and let it cook together with the lid upon the pan, till the chicken is tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine