Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oven-Fried Herb Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseLand O Lakes Butter
1 1/2 TasseHerb-seasoned stuffing mix
2 Esslöffelparsley dried flakes
2 TeelöffelRubbed or ground sage
1/2 Teelöffelgarlic powdered
(2 1/2 - 3 lb)
 Frying chicken
 Cut into 8 pieces
die Zubereitung:

1. Heat oven to 350. In 13x 8 inch baking pan melt butter in over (5 minutes). Meanwhile, in 9 inch pie pan combine stuffing mix, parsley, sage, and garlic powder; mix well. 2. Dip chicken pieces into melted butter, then roll in seasoned crumb mixture to coat. Place, skin-side up, in prepared pan. Sprinkle with remaining crumbs. 3. Bake for 70 to 80 minutes or until chicken is no longer pink.


Anmerkungen zum Rezept:
keine