Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ahad-E-Changezi
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Leg of kid lamb; (1 kg)
2 TasseJamun vinegar; (480 ml)
2 EsslöffelGinger-garlic paste; (30 g)
 Salt and black pepper powder to taste
2 EsslöffelOil; (30 ml)
Carrot; chopped (100 g)
Onions; chopped (100 g)
2 TeelöffelChilli powder; (10 g)
2 TeelöffelChaat masala powder; (10 g)
die Zubereitung:

Clean the baby lamb leg and dry well. Mix jamun vinegar, ginger-garlic paste, salt, pepper, chopped onions, carrot and chilli powder. Apply to the leg and keep aside for six hours, so that the lamb meat absorbs the flavour and taste of the marinade. Put the baby lamb leg on a skewer (sheekh) and cook in a clay oven (tandoor) for 20 to 25 minutes or till done. Season with salt and chaat masala powder.

Serve hot along with greens and onion rings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine