Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacardi Rum Pina Colada Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cake
1 PackungWhite cake mix
1 kleinCoconut Cream Instant Pudding
eggs
1/4 Tassewater
1/3 TasseBarcardi Dark Rum
1/4 TasseWesson oil
1 Tassecoconut flakes
Frosting
8 x ca. 30 gCrushed pineapple in juice
1 kleinCoconut cream instant Pudding
1/3 TasseBarcardi Bark Rum
9 x ca. 30 gCool Whip; thawed
die Zubereitung:

Blend all ingredients except coconut in large mixer bowl. Beat 4 minutes at medium speed of electric mixer. Pour into two greased and floured 9" layer pans. Bake at 350~ for 25-30 minutes or until cake springs back when lightly pressed. Do not underbake. Cool in pan for 15 minutes; remove and cool on racks. Fill and frost; sprinkle with coconut. Chill. Refrigerate leftover cake.

Frosting: Combine all ingredients except whipped topping in a bowl; beat until well blended. Fold in thawed whipped topping.


Anmerkungen zum Rezept:
keine