Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/4 Tassesalt
2 Esslöffelcelery seed
2 Esslöffelground cumin
2 Esslöffelred pepper ground
2 Esslöffelgarlic powdered
1 Esslöffelchilli powder
2 ca. 1 Literketchup
2 Tasseapple vinegar
1 1/2 TeelöffelLiquid Smoke
1 Teelöffellemon juice
die Zubereitung:

In a small bowl, mix together sugar, salt, celery seed, cumin, red pepper, garlic powder, and chili powder. Set aside.

In a large bowl, combine ketchup, vinegar, liquid smoke, and lemon juice. Add dry ingredients, and mix well. Serve warm or at room temperature.

Sauce can be stored in an airtight container in refrigerator for 2 to 3 weeks or in freezer for up to 6 months.

Makes about 3 quarts.

for MC5): "by Lynn Thomas - Lynn_Thomas@prodigy. Net" Yield: "3 quarts"

Per serving: 2950 Calories (kcal); 14g Total Fat; (3% calories from fat); 37g Protein; 751g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 48476mg Sodium Food Exchanges: 2 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 1 Fat; 48 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine