Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tofu whipped cream (martin)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gTofu
4 Esslöffelmaple syrup
1 Teelöffelvanilla
Optional
2 TeelöffelArrowroot powder
1 Prisecinnamon
die Zubereitung:

Rinse the tofu in cold water and press between several layers of paper or clean cloth towels to squeeze out all water possible. Break the tofu into small pieces or mash it, and out it in a blender or food processor. Add the remaining ingredients and blend. Taste and adjust flavouring if desired, then blend again, if necessary. Add optional thickener if desired. Chill and serve.

Use in place of whipping cream, on top of pies etc.

Jeanne Marie Martin, "Vegan Delights" Posted by Anne Maclellan


Anmerkungen zum Rezept:
keine