Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eels, San Sebastian Style
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFresh eels
4 Esslöffelflour
6 Esslöffelolive oil extra virgin
Chilis choriceros or ancho chilis; stemmed, seeded,
 And cut into 1/4" rounds
3 EsslöffelToasted pine nuts
Garlic cloves thinly sliced
Red bell peppers; roasted, peeled,
 And cut into julienne
8 x ca. 30 gChacoli; or other dry white wine
 From Basque country
1/2 Tassebreadcrumbs fresh
1/2 Tasseparsley finely chopped
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

Cut eels into 2-inch pieces and roll in flour. Heat oil in an earthenware cazuela (or casserole) until smoking and brown eel pieces. Remove eels and add chilis, pine nuts and garlic and cook until garlic turns light golden brown. Add red bell peppers, eel pieces and wine and bring to boil. Lower heat and simmer for 20 minutes. Add bread crumbs and parsley and season with salt and pepper. Serve in cooking vessel. This recipe yields 4 servings as a main course.

Recipe

Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine