Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eggplant Lasagna Pt 2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 See part 1
die Zubereitung:

Drain the vegetables well, then toss with olive oil, salt and pepper.

To assemble all the above:

In a rectangular pan, lay down an even layer of prepared eggplant. Spread a thin layer of hunkar begendi, then a thin layer of the cheese mix, thin layer of the eggplant, thin layer of tomato/ricotta filling, layer of cheese mix and continue to repeat layer after layer. The top layer is eggplant in a decorative fashion. Brush with olive oil. Cover with foil and bake in a preheated 400 degree oven for approximately 1 hour.

Upon service, cut out 2/3 inch rounds from the pan of the "Lasagne." Place in a deep pasta dish. Ladle 4 ounces of hot tomato water around it. Garnish the plate with a portion of tossed fennel salata and several of the marinated bocconcini.


Anmerkungen zum Rezept:
keine