Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Apple cider vinegar |
1 Esslöffel | onion chopped |
1/4 Tasse | water |
2 Esslöffel | apple juice frozen |
| Concentrate |
1 | Clove garlic; cut in half |
1 Teelöffel | honey |
1/2 Teelöffel | Crushed dried basil |
1/2 Teelöffel | Crushed dried oregano |
1 Prise | white pepper |
2 | Canned artichoke hearts |
| (packed in water) |
| Rinsed and drained |
| (about 1/2 cup) |
Combine all ingredients in blender or food processor and puree until smooth.
Chill at least 15 minutes before serving.
Yields: 1 cup
Per serving: 54 Calories (kcal); trace Total Fat; (0% calories from fat); 2g Protein; 13g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 137mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat; 1/2 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |