Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic Pork Frisee Salad with Apple Croutons
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassecanola oil
1/2 Esslöffelgarlic minced
1/2 Esslöffelginger minced
1/4 Tassescallions sliced
1/3 TasseChinese vinegar
1/2 Esslöffelsugar
12 ScheibeLeftover pork; see * Note
 salt
 black pepper freshly ground
 === Apple Croutons ===
12 Thin slices leftover baguette; dried in the oven
1/2 TasseLeftover five spice apples; see * Note
1 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

* Note: See the "Asian Brined Pork Loin With Gingered Yams And Five Spice Apples" recipe which is included in this collection.

In a saute pan coated with oil, caramelize garlic and ginger. Add remaining oil and heat. In a stainless steel bowl, mix scallions, vinegar, sugar and pork. Add hot oil and thoroughly mix. Add frisee salad and toss. Plate and garnish with apple croutons.

For the Apple Croutons: In a small bowl, mash the apples and butter together. Spread on croutons and garnish with chives.

This recipe yields 4 servings.

jcomiskey@krypto. Net"

Per serving: 274 Calories (kcal); 30g Total Fat; (96% calories from fat); trace Protein; 2g Carbohydrate; 8mg Cholesterol; 30mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 6 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine