Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Habanero Mustard
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelHot dry mustard powder
1/4 Tassewater hot
Habanero peppers; seeds and stems removed
Papaya; ripe peeled, seeded, and chopped
1 Tasseonions diced
1/4 Tasseraisins
1/4 TasseVinegar; malt
cloves garlic minced
2 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelrum
1/4 Teelöffelturmeric ground
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In a cup, stir the dry mustard into the hot water until dissolved. Let sit for 5 minutes. Combine the mustard mixture and all the remaining ingredients in a saucepan. Bring to a simmer over low heat and simmer, stirring frequently, until all the fruits are soft and the mixture has thickened, about 30 minutes. Remove from the heat and let cool. Place in a blender or food processor and puree until smooth. This mustard will keep for weeks in the refrigerator.

Extremely Hot


Anmerkungen zum Rezept:
keine