Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macadamia Caramels
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
100 GrammMacadamias
125 Millilitersugar
 baking powder
die Zubereitung:

Roast 100g macadamias in 160 degree oven until golden.

Combine sugar with 30ml water in saucepan, stir only to dissolve. Slowly cook without stirring, until caramel appears.

Add a pinch of baking powder and hot macadamia nuts. Stir to combine.

Remove from pan and spread on a well greased tray. When cool store in air tight containers.

Luscious with coffee or whenever you think you deserve a little treat!

Recipe from Robert Fleming (a well known and respected local chef)

Per serving: 409 Calories (kcal); 0g Total Fat; (0% calories from fat); 0g Protein; 106g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat; 7 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine