Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pork on Lemon Grass Skewers - Thailand
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
300 Grammminced pork
1 EsslöffelGarlic paste
1 TeelöffelCoriander root; finely chopped
1 Teelöffelfish sauce
1 TeelöffelLime leaf; finely chopped
1/2 Teelöffelsugar
 Lemongrass stalks; trimmed
Sauce
6 Esslöffelrice vinegar
4 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
Garlic clove; very finely chopped
2 grossRed chillies; seeded and finely
 Chopped
1 TeelöffelCoriander leaves finely chopped
die Zubereitung:

First make the sauce. Boil the vinegar and sugar together to a syrup then remove from the heat and add the garlic, chillies and salt. Allow to cool and add the coriander.

Mix the pork ingredients together and mix well. Mould around lemongrass sticks and deep fry at 200 °C until golden brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine