Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macaroni-Cheese Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseUncooked elbow or spiral
 Macaroni; (about 6 ounces)
1 PackungFrozen green; (10 ounces)
 Peas
2 Tassecheddar cheese shredded
 (4 ounces)
3/4 TasseMayonnaise or salad dressing
Green onions; (with tops), sliced,
 (about 1/2 cup)
1/3 TasseSweet pickle relish
Stalk celery sliced
 (about 1/2 cup)
1/2 Head iceberg lettuce; torn into
 Bite-size pieces; (about 3 cups)
6 ScheibeBacon; crisply cooked and
 Crumbled
die Zubereitung:

Cook macaroni as directed on package. Rinse in cold water and drain. Rinse frozen peas with cold water to separate; drain. Mix macaroni, peas and remaining ingredients except lettuce and bacon. Cover and refrigerate about 4 hours or until chilled. Just before serving, mix macaroni mixture, lettuce and bacon.

Per serving: 219 Calories (kcal); 16g Total Fat; (63% calories from fat); 12g Protein; 8g Carbohydrate; 45mg Cholesterol; 458mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 1 1/2 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 2 Fat; 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine