Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Mushroom Caps
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSmall white mushroom caps
1 Tasseolive oil
1/2 Tasselemon juice freshly squeezed
Shallots; peeled and minced
1 TeelöffelCracked black peppercorns
Bayleaf
1 1/2 Teelöffelsalt
 parsley chopped, for garnish
die Zubereitung:

Clean mushrooms by wiping with a damp towel. Trim off stem flush at base of cap and reserve for another use. Combine remaining ingredients in a large bowl. Add mushrooms and toss to evenly coat. Transfer to a container and press mushrooms down until liquid rises to the top. Cover tightly and refrigerate for 2 to 5 days. To serve place on a platter with toothpicks, sprinkle with chopped parsley. This recipe yields 30 bites.

Recipe

from their Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine