Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Murg Makine
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Skinned chicken breasts
8 x ca. 30 gLamb or pork mincemeat
Onion chopped
1 Teelöffelginger
2 Teelöffelgarlic
1 Dosetomatoes peeled
Fresh green chillies; (6 to 8)
Fresh tomatoes; (4 to 5)
4 Esslöffelvegetable oil
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsugar
1 TeelöffelSultanas and flaked almonds
2 EsslöffelWhipping cream; (2 to 3)
2 Teelöffelcoriander fresh, chopped
1 Teelöffelturmeric
1 TeelöffelCoriander powder
1 Teelöffelcurry powder
die Zubereitung:

Dry fry the mincemeat. When brown stir in 1/2tsp turmeric and 1/2tsp coriander powder. Divide mincemeat between the four chicken breasts, wrap in foil and bake for 40 minutes at 450 °C.

Heat the oil in the pan, add ginger and garlic. When brown add the onion. Heat for 1-2 minutes. Add fresh tomatoes and green chillies, then all spices.

Add tin tomatoes, cook for 6-8 minutes. When cool, mix in a blender for 2 minutes.

Put the sauce in a pan and add cream, sugar, sultanas, flaked almonds, chopped coriander and the baked chicken.

Serve in a dish and dress with a dash of fresh cream, some chopped, fresh coriander and raw onion rings,


Anmerkungen zum Rezept:
keine