Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Skinned chicken breasts |
8 x ca. 30 g | Lamb or pork mincemeat |
1 | Onion chopped |
1 Teelöffel | ginger |
2 Teelöffel | garlic |
1 Dose | tomatoes peeled |
6 | Fresh green chillies; (6 to 8) |
4 | Fresh tomatoes; (4 to 5) |
4 Esslöffel | vegetable oil |
1/2 Teelöffel | salt |
2 Teelöffel | sugar |
1 Teelöffel | Sultanas and flaked almonds |
2 Esslöffel | Whipping cream; (2 to 3) |
2 Teelöffel | coriander fresh, chopped |
1 Teelöffel | turmeric |
1 Teelöffel | Coriander powder |
1 Teelöffel | curry powder |
Dry fry the mincemeat. When brown stir in 1/2tsp turmeric and 1/2tsp coriander powder. Divide mincemeat between the four chicken breasts, wrap in foil and bake for 40 minutes at 450 °C.
Heat the oil in the pan, add ginger and garlic. When brown add the onion. Heat for 1-2 minutes. Add fresh tomatoes and green chillies, then all spices.
Add tin tomatoes, cook for 6-8 minutes. When cool, mix in a blender for 2 minutes.
Put the sauce in a pan and add cream, sugar, sultanas, flaked almonds, chopped coriander and the baked chicken.
Serve in a dish and dress with a dash of fresh cream, some chopped, fresh coriander and raw onion rings,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |