Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mushroom Gnocchi
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammUnwashed potatoes; peel, wash & chop
250 GrammMushrooms finely chopped
2 Tasseflour plain
60 Grammbutter or margarine
1/3 Tasseparmesan grated
1 Prisecayenne pepper
 Salt and ground black pepper; to taste
1 TassePrepared pesto sauce
die Zubereitung:

1 . Cook potatoes in boiling water for 15 to 20 minutes. Drain well. Mash until smooth.

2. Blend in mushrooms, flour, butter, parmesan and seasonings. Mix well.

3. Knead for a few minutes on a lightly floured surface. Roll dough into cylinders about 2.5 cm long. Indent each gnocchi with the prongs of a fork to decorate.

4. Cook in small batches in a large saucepan of boiling water for 2 to 3 minutes (gnocchi will float when cooked). Drain and serve with pesto sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine