Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nancy's Olive Tampenade
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseOlives; large California
 Type, chopped
1 grossPlum tomato; chopped fine
2 EsslöffelCarrot; grated finely
2 EsslöffelGreen peas; frozen, chopped
1 EsslöffelOnion fine chopped
1 Esslöffelred bell pepper finely chopped
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Esslöffellemon juice
1 TeelöffelSpicy mustard
1 TeelöffelCilantro finely chopped
1/2 Teelöffelitalien seasoning
1/2 Teelöffelcloves garlic minced
2 Tropfensauce hot
die Zubereitung:

Mix all ingredients together. May place all ingredients unchopped in a food processor or blender for a very smooth texture. Garnish with a parsley sprig or a carrot coin.

For a spicier taste add more hot sauce. For a mid-eastern flavor add curry powder and capers. For a southwestern flare add chili powder, cumin or cayenne pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine