Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pasta And Beans on Greens
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gAny shell-shaped pasta
3 EsslöffelOlive oil
2 Esslöffelwhite wine vinegar
Cloves garlic crushed
1 Teelöffeloregano
 pepper
6 TasseMixed salad greens; lettuce/spinach etc
1/2 TasseCanned kidney beans; drained/rinsed
1/2 TasseCanned white beans; drained/rinsed
1/2 TasseCanned pinto beans; drained/rinsed*
Plum tomatoes chopped
Stalk celery chopped
1/4 Tasseblack olives sliced
5 x ca. 30 gFrozen chopped spinach; thawed/squeezed dry
1/4 TasseParmesan cheese; (fresh-grated)
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions. Mix oil, vinegar, garlic, oregano and pepper for dressing. Toss greens with 1 tablespoon of dressing; arrange 1 cupgreens on each plate. Combine remaining ingredients with dressing. When pasta is cooked al dente, drain and toss with bean mixture. Serve warm or chilled atop greens. Serves 6. (1 cup salad + 1 cup greens per serving.) Per serving: 235 calories, 10 g fat Mc formatting by bobbi744@acd. Net Icq#2099532


Anmerkungen zum Rezept:
keine