Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | olive oil |
3/4 Tasse | onion chopped |
4 | cloves garlic minced |
6 Tasse | Fresh spinach leaves; chopped |
1 1/3 Tasse | Chopped seeded tomato |
1/2 Tasse | Fat-free less-sodium chicken broth |
8 Tasse | Hot cooked rigatoni; (about 16 ounces |
| Uncooked |
| Tube-shaped pasta) |
1/2 Tasse | Crumbled blue cheese; (2 ounces) |
1/4 Tasse | pine nuts toasted |
1. Heat oil in a large nonstick skillet over medium heat. Add onion, and cook 20 minutes or until golden brown, stirring frequently. Add garlic, and saut, 1 minute. Add spinach, tomato, and broth; cook 3 minutes, stirring occasionally. Combine spinach mixture, pasta, cheese, and pine nuts in a large bowl; toss well to coat. Yield: 5 servings (serving size: 1 1/2 cups).
Calories 432 (21% from fat); Fat 10.1g (sat 3.lg mono 3.3g poly 2.6g); Protein 17.7g; Carb 69.8g; Fiber 7.5g; Chol 9mg; Iron 5.9mg; Sodium 267mg; Calc 155mg
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |