Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rigatoni with Spinach And Blue Cheese
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelolive oil
3/4 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
6 TasseFresh spinach leaves; chopped
1 1/3 TasseChopped seeded tomato
1/2 TasseFat-free less-sodium chicken broth
8 TasseHot cooked rigatoni; (about 16 ounces
 Uncooked
 Tube-shaped pasta)
1/2 TasseCrumbled blue cheese; (2 ounces)
1/4 Tassepine nuts toasted
die Zubereitung:

1. Heat oil in a large nonstick skillet over medium heat. Add onion, and cook 20 minutes or until golden brown, stirring frequently. Add garlic, and saut, 1 minute. Add spinach, tomato, and broth; cook 3 minutes, stirring occasionally. Combine spinach mixture, pasta, cheese, and pine nuts in a large bowl; toss well to coat. Yield: 5 servings (serving size: 1 1/2 cups).

Calories 432 (21% from fat); Fat 10.1g (sat 3.lg mono 3.3g poly 2.6g); Protein 17.7g; Carb 69.8g; Fiber 7.5g; Chol 9mg; Iron 5.9mg; Sodium 267mg; Calc 155mg


Anmerkungen zum Rezept:
keine