Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salad Sticks with Olive Oil And Vinegar Dip
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Celery sticks; up to 6
Bulbs fennel
3 grosscarrots
Runner beans; up to 8
Radishes
100 MilliliterExtra virgin olive oil; (31/2 floz)
100 MilliliterBalsamic or red or white wine vinegar; (31/2 floz)
 salt
 pepper
die Zubereitung:

1. Cut the celery, fennel, carrots and beans into neat strips 8-10cm (3-4 inches) long.

2. The radishes may be left whole or quartered lengthways if large.

3. Put the olive oil in a small bowl and season with salt and pepper.

4. Put the vinegar in another small bowl.

5. Put both bowls in the centre of a large plate and surround them with the vegetables.

6. Serve at room temperature.

person selects pieces of raw vegetable and dips them into the dressing before eating.


Anmerkungen zum Rezept:
keine